DET GODA LIVET- Vacker tonartshöjning för inredningssverige

DET GODA LIVET- Vacker tonartshöjning för inredningssverige

Ett ackompanjemang i Blå Hallen, Höganäs  i dagarna tre. En helt unik inredningshändelse i Sverige som gav mersmak. 

Vårt största TACK till dirigenterna Martin & Sylvia Enget, Cecilia Liljedahl och Joakim Bengtson. Grattis Sverige till en ny tonartshöjning i mässsammanhang, grattis till er över 8000 besökare och har den äran till oss 40-talet utställare som fick vara med och bidra till upplevelsen.DET GODA LIVET- Vacker tonartshöjning för inredningssverige 1 Martin Enget, Cecilia Liljedahl, Sylvia Enget, Tage Andersen och Joakim Bengtson

DET GODA LIVET- Vacker tonartshöjning för inredningssverige 2 Sylvia Enget och Joakim Bengtson, Blå Hallen

Aldrig har en mässa varit enklare, roligare och mer innerlig att genomföra. Som utställare var den rätta tonarten redan på plats när monterbygget började i starten av veckan. Med Blå Hallens vackra arkitektur som utgångspunkt var det bara att dutta i själva noterna liksom. 

Och så värmen. Som uppstår mellan människor när man får vara med och skapa en fin upplevelse tillsammans. När det vackra som hör till ett gott liv får vara i centrum för oss alla, oavsett presentation. Blommor och växter, mat och dryck, konst och antikviteter, möbler och textil – samtliga kreationer och uttryck med utgångspunkt från innerlig passion, drivet av verkliga människor. 

DET GODA LIVET- Vacker tonartshöjning för inredningssverige 3 Daniel och Cristina, D.Larsson Interiör

DET GODA LIVET- Vacker tonartshöjning för inredningssverige 4 Edin och Lina, Dusty DecoDET GODA LIVET- Vacker tonartshöjning för inredningssverige 5 Ann Bonander LoftDET GODA LIVET- Vacker tonartshöjning för inredningssverige 6 Kiki Brännström, Grund Silver och FormDET GODA LIVET- Vacker tonartshöjning för inredningssverige 7 Lilldal kläderDET GODA LIVET- Vacker tonartshöjning för inredningssverige 8 Marie Olsson Nylander, inredareDET GODA LIVET- Vacker tonartshöjning för inredningssverige 9 Johan Sjöström, Antikhandlare

DET GODA LIVET- Vacker tonartshöjning för inredningssverige 10 Rikard och Anna, På Femte Våningen

Nya möten och nya vänner. Detta fick vara på RIKTIGT. Och vad vi förstått så smittade det av sig på besökarna. Vilken häftig upplevelse!

DET GODA LIVET- Vacker tonartshöjning för inredningssverige 11

Det GODA LIVET blev otroligt stort för oss. Så stort att det tagit oss veckor att fånga upplevelsen i ord. Men här kom det nu. TACK för att vi fick vara med. Tack vackra, goda människor som omger oss på Dunke med så mycket härligt. Och tack Skåne och Höganäsbor för all boost ni ger oss som nyetablerade i allt detta vackra. Det blir så mycket lättare att jobba med lite tyngre möblemang då:)

Psst..Håll koll på https://blahallen.com 

Jörgen & Sara

Close Menu
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
×

Cart