Dunke Design höjer shoppingupplevelsen för H&M Home

H&M Home öppnar ny pop-up butik i centrala Stockholm med en försäljningsyta på 370 kvadratmeter och blir H&M Sveriges största H&M Home-avdelning.

Dunke Design och möbler från District Eight är med och höjer shoppingupplevelsen.

”Vi är mycket glada över samarbetet med Dunke Design. Deras möbler och design passar perfekt in i konceptet för pop-up butiken och hjälper till att lyfta fram H&M Home:s produkter på ett inspirerande sätt.

Vi ser fram emot att slå upp portarna och erbjuda våra kunder en shoppingupplevelse utöver det vanliga , säger Johanna Dahl, PR- och kommunikationschef H&M Sverige.”

Interiören i pop-up butiken kommer att spegla H&M Home-konceptet och presenteras på inspirationsytor som illustrerar en hemmiljö genom vardagsrum, sovrum, badrum och kök.

Besöker du H&M Home:s pop-up på Drottninggatan 50 välkomnas du av utvalda möbler ur District Eight’s kollektioner.

Det är fantastiskt roligt för oss på Dunke Design att får vara med i denna stora satsning och framförallt att våra unika möbler från District Eight Design får upptäckas av fler. Vi passerade i dagarna ett år som företag och det är hedrande att nu bli utvald av H&M Sverige att få vara en del av deras satsning kring