Dunke Design Pop-up Home & Store öppnar i Stockholm city- ägarparet flyttar in i sin butik

  • Post category:News
Dunke Design Pop-up Home & Store öppnar i Stockholm city- ägarparet flyttar in i sin butik 1
Sara och Jörgen Brorsson hoppade båda av sina karriärsyrken och startade Dunke Design 2015

I september flyttar Dunke Designs grundare Sara och Jörgen Brorsson bokstavligt talat in i sin nya citybutik, då generösa öppettider kräver allt av paret.

Med det nya centrala läget ökar kontaktytan och gör det möjligt för ännu fler att ta del av företagets unika möbelkoncept från District Eight, en kombination av tidig industriera och modern estetik.

Besökare till Dunke Design Pop-­up Home & Store kommer mötas av en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Förutom att strosa runt bland unika möbler och vintageprylar kan man sitta ner för sitt elvakaffe, göra läxor eller varför inte hänga med på after work? Allt som är en del av vardagen är en del av Dunke Design.

-Vi ser verkligen fram emot att träffa alla nya kunder i Stockholm city, berättar Sara Brorsson. Det ska bli så spännande att se vad som händer när vi låter kunderna ta del av vårt dagliga liv, säger hon.

Det här är ett möbelkoncept som vi är extremt stolta över, i synnerhet när det gäller passionen till det genuina hantverket som ligger bakom alla möbler, avslutar Sara.

Dunke Design Pop-­up Home & Store ligger i NK-­passagen på Regeringsgatan 42, Stockholm city. Öppettiderna kommer att vara måndag till fredag mellan 10:00 och 20:00, lördag 11:00 – 18:00 och söndag 11:00 -­17:00.

Grand opening på Regeringsgatan är måndagen den 11e september.

Butiken i Midsommarkransen har fortsatt helgöppet.

Välkomna att hälsa på!

NYHETER
Dunke Design har ett samarbete med H&M Home och senast levererade de möbler med syftet att höja shoppingupplevelsen i H&M’s flaggskeppsbutiker i Barcelona och London. Dunke Design är en stor del av inredningsupplevelsen på nyöppnade Steam Hotel i Västerås och från 1 september även på nya hotellet Downtown Camper på Brunkebergs Torg, Stockholm.

OM DUNKE DESIGN

Dunke Design erbjuder modern industriell inredning och utvalda vintagevaror. Företaget grundades i september 2015 av paret Sara och Jörgen Brorsson. Dunke Design är exklusiv distributör för District Eight, ett erkänt vietnamesiskt möbelföretag som skapar handgjorda kvalitetsmöbler inspirerade av tidigt industriellt formspråk och fransk kolonialtid.
Idag finns Dunke Designs unika möbelkoncept i privata hem såväl som butiker, kontor, restauranger och hotell över hela Europa.