[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Dunke Design höjer shoppingupplevelsen för H&M Home”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]H&M Home öppnar ny pop-up butik i centrala Stockholm med en försäljningsyta på 370 kvadratmeter och blir H&M Sveriges största H&M Home-avdelning.

Dunke Design och möbler från District Eight är med och höjer shoppingupplevelsen.

”Vi är mycket glada över samarbetet med Dunke Design. Deras möbler och design passar perfekt in i konceptet för pop-up butiken och hjälper till att lyfta fram H&M Home:s produkter på ett inspirerande sätt.

Vi ser fram emot att slå upp portarna och erbjuda våra kunder en  shoppingupplevelse utöver det vanliga , säger Johanna Dahl, PR- och kommunikationschef H&M Sverige.”

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Interiören i pop-up butiken kommer att spegla H&M Home-konceptet och presenteras på inspirationsytor som illustrerar en hemmiljö genom vardagsrum, sovrum, badrum och kök.

Besöker du H&M Home:s pop-up på Drottninggatan 50 välkomnas du av utvalda möbler ur District Eight’s kollektioner.

Det är fantastiskt roligt för oss på Dunke Design att  får vara med i denna stora satsning och framförallt att våra unika möbler från District Eight Design får upptäckas av fler. Vi passerade i dagarna ett år som företag och det är hedrande att nu bli utvald av H&M Sverige att få vara en del av deras satsning kring H&M Home.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1670″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1669″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1667″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1665″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Close Menu
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.
×

Cart

20% DISCOUNT

Use coupon code
FIRSTDUNKEITEM
in checkout

ENJOY!

*not valid for sale and games