[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Peter Stormare designar personlig lyxsvit och inreder med möbler från Dunke Design”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Sedan ett år tillbaka har svenska superstjärnor fått fri hand att inreda varsin svit vid Orbadens hotellanläggning i Hälsingland. Filmstjärnan Peter Stormare, modellen Victoria Silvstedt, friidrottaren Carolina Klüft och modeikonen Carita Järvinen har sin förkärlek till just Hälsingland som gemensam nämnare och har designat de nyinstallerade lyxsviterna. Sviterna speglar världstjärnornas person och passion och var och ett av boendena blir därför en helt unik upplevelse. – De har gjort det av lust och engagemang med ett fantastiskt resultat.

Peter Stormare blev så engagerad i idén att han kom med flera väskor fyllda med saker. Han han hade till och med med sig kakel från Los Angeles”, berättar Helene Åkerström vd för Orbadens Spa & resort.

Peter Stormare fastnade för Dunke Designs möbler och lät Distrikt Sofa, Distrikt Armchair samt Distrikt Coffee Table bli en del av sin personliga inredning med temat ”Japan, LA och Hälsingland”. ”Den hantverksmässiga enkelheten, den stilrena designen och det tuffa uttrycket” är Peters egna ord om valet av möbler från Dunke Design.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Helene berättar att den satsning som nu genomförs är den mest omfattande i hotellets historia. Förutom nio unika sviter tillkommer en helt ny konferensdel. Dessutom utökas spa-avdelningen, vilket innebär fler pooler och ännu fler behandlingar. – Vi har nått en punkt där våra gäster kräver den här lyxen. Vi satsar för att bli ännu mer attraktiva, säger Helene.

Projektet vilar på idén ”Think global, act local”, berättar Helene vidare. Betydelsen av begreppet menar hon är att sätta Hälsingland på världskartan och samtidigt värna om det lokala. Målsättningen är att skapa ett hotell som kan locka gäster från hela världen. En plats att vila upp sig på och att njuta av Hälsinglands vackra natur. För hotellet innebär det att amerikaner kan komma till Orbaden för att ligga i en jacuzzi och titta på Ljusnan som rinner förbi.

Vi på Dunke Design är mycket glada över att få vara en del av den lyxiga inramningen hos storsatsande Orbaden. Peter Stormare är framgångsrik filmstjärna men också känd som designintresserad och stilsäker. Att valet därför blev möbler från oss är oerhört hedrande.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content”][vc_column][vc_single_image image=”1555″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]