SALK – nydanande och unik möbelserie från District Eight

  • News

Med inspiration från det arkitektoniska arbetet i Louis Kahns SALK-institut, presenterar District Eight en ny kollektion med ek och betong som grundmaterial. Med skulpterad betong och massiv ek skapas en distinkt design och framställningen präglas i sann District Eight anda av genuint hantverk.

SALK Collection står för tidlös design och funktion som kännetecknas av väl genomtänkta lagringsmöjligheter och unika tillbehör.

SALK-desk med slimline låda. Snygg förvaring av kablar tillhandahålls och inget krav på arbetsutrymme har lämnats obesvarad.

Med sitt arkitektoniska formspråk erbjuder SALK sofa en unik och modern comfort med inbyggda sidebords i solid ek. Med ren och enkel silhuett, modernt skulpterade betongben och bas i solid ek, är denna soffa en idealisk möbel för alla typer av rum.

Nyheterna finns att se i vår butik inom kort.

Not: Salk Institute for Biological Studies är ett biomedicinskt forskningscentrum i La Jolla, Kalifornien. Institutet grundades av vetenskapsmannen Jonas Salk och uppfördes mellan åren 1959 och 1965 efter ritningar av arkitekt Louis Kahn.

 

Close Menu
Select your currency
EUR Euro
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.
×

Cart

First time buyer are offered 10% this summer

Use coupon code FIRSTDUNKEITEM

ENJOY!