Visual Art aktiverar kontoret med möbler från Dunke

  • Post category:News

Peter Karlsson, Co- Founder & Vice President på Visual Art noterar en bild på ett pingisbord i ruljansen kring ombyggnad och lyft av företagets lokaler. En bild som tog fäste på näthinnan. Tidigt en morgon ringer han oss på Dunke. Han tar sig målinriktat till oss i butiken strax därpå. Tio dagar senare är bord och stolar på plats hos Visual Art på Hälsingegatan i Stockholm.

Visual Art aktiverar kontoret med möbler från Dunke 1
Visual Art, Stockholm
Ping Pong Table från District Eight. Bordtopp i ”reclaimed hardwood” från franska kolonialhus i Saigon, Vietnam.
Ping Pong Table från District Eight. Bordtopp i ”reclaimed hardwood” från franska kolonialhus i Saigon, Vietnam.
Visual Art aktiverar kontoret med möbler från Dunke 2
Rand Office Chair från District Eight

”Vi strävar allltid efter att hitta innovativa och kreativa lösningar, vare sig det gäller mötesbord eller digitala skärmar.

I Dunke Designs kvalitativa bord hittade vi en multifunktionalitet som förenar mötesrumsbordets nytta med pingisbordets nöje samtidigt som det förbättrar våra medarbetares hälsa.”

/Peter Karlsson, Co-Founder & Vice President, Visual Art

Visual Art aktiverar kontoret med möbler från Dunke 3

Visual Art är Europas ledande Digital Signage-byrå. Visual Art stärker sina kunders affär genom digital strategi, digital signage, mobila lösningar, animation och digital utomhusreklam. Sedan starten 1997, har Visual Art utvecklats till att bli en av de mest kompetenta digitala fullservicebyråerna i världen som drivs av nyfikenhet och kreativitet och är pionjärer inom platsbaserad digital kommunikation och DOOH (Digital Out Of Home). Visual Art blandar teknisk expertis med innovation och kreativa talanger för att ge en helhetstjänst inom digital kommunikation på alla nivåer. Visual Arts kontor finns i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och USA med över 100 medarbetare. Med sin egenutvecklade programvara driver Visual Art idag 20 000 skärmar i 15 länder och växer.