Dunke Design fortsätter samarbetet med H&M Home

  • News

Redan 10 dagar efter öppnandet av H&M Home’s pop up butik på Drottningarna i Stockholm tog våra visitkort slut. Intresset för våra möbler är stort och vi är mycket glada över att få vara en del av årets hetaste inredningshändelse. Vi har nu tryckt upp fler kort då samarbetet med H&M Sverige kommer att fortsätta.

Vi besöker butiken varje vecka och det är fascinerande att se hur H&M lyckas med konststycket att erbjuda nya kundupplevelser vid varje besökstillfälle. Ingen har, som vi vet, vågat lägga sig ner i just sängen men besökare har valt att vila benen och gjort sig bekvämt hemmastadda i Distrikt Sofa. Att se kunder slå sig ner på barstolen L’Usine och samtala vid vårt matbord är häftigt. Att notera kunder som vördnadsfullt stryker handen över de åldriga träslaget Reclaimed hardwood som toppar borden gör oss extra glada. Då höjs shoppingupplevelsen på H&M Home. Inom kort ska vi ner och möblera om inför julen. Det ser vi fram emot.

hm-oktober-bildHar du inte hunnit besöka pop-up butiken ännu så är det på tiden tycker vi. Kanske vi ses där och tillsammans slår oss ner i några av alla härliga möbler. Ta gärna en bild från butiken och sprid med #dunkedesign. Och det går bra att ta ett visitkort också.

Dunke & H&M logotype
H&M Home H&M Homehm-oktober-bild

Close Menu
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.
×

Cart

20% DISCOUNT

Use coupon code
FIRSTDUNKEITEM
in checkout

ENJOY!

*not valid for sale and games