You are currently viewing Vilket roligt 2018- tack för det!

Vilket roligt 2018- tack för det!

  • Post category:Personal

Starten av året blev vi med våning. Vi växlade upp i NK Passagen och flyttade vår butik några meter och blev då med en 300 kvadratmeter stor yta.

Vilket roligt 2018- tack för det! 1

Vi började med att ta med oss det vi tyckte var viktigast. Att jag, Sara, valde pingisracket var nog mest bara en image grej. 2018 var året då jag  äntligen vann över min make i Pingis. Det vet ni sannolikt om, våra grannar vet det också samt även personalen på några våningar in i NK- huset.

Vår närvaro i centrala stan har givit oss många nya kunder. Det är vi såklart glada för även om vi då har fått ägna nära på två dagar i veckan till att köra ut vårt gods. Att se Stockholm från skåpbil by night är faktiskt riktigt härligt. Man glömmer ju lätt bort det inne från “Big Brother möbellivet” i NK Passagen.

På vårt centrallager i Tibro har det lastats och lossats. Leveranstakten har ökat och med det vårt goda samarbete med vår leveranspartner, LGT Logistics,  i Tibro.

Att vår personliga approach hamnar på första sidan i branschpress är hedrande men även sorgligt. Service och kundnöjdhet ska innefattas i ett köp by default är vår mening. Vilket roligt 2018- tack för det! 2

Vilket roligt 2018- tack för det! 3
Jörgen besöker Pierre på LGT Logistiks

Liten skåpbil fick bytas ut till större 2018. Nu får vi plats med samtliga våra varor på både bredd och längd. Att packa skåpbil på tidiga torsdagmornar är ett ständigt pågående live tetris.

Att frun ännu inte kan backa denna stora bil är en helt annat live upplevelse.

Vilket roligt 2018- tack för det! 4Vilket roligt 2018- tack för det! 5

Vilket roligt 2018- tack för det! 6

Det är otroligt roligt att få följa med våra kunders inköp hela vägen hem. Tack för förtroendet ni ger oss.  Det gör oss starka trots att våra ryggar emellanåt vill säga annat. Men vi kör såklart inte allting själva. Även om vi skulle vilja.

Året invigdes med ett fantastisk ny destination Niehku Mountain Villa vid Riksgränsen. Vår hitintills i särklass mest nordliga leverans.

Vilket roligt 2018- tack för det! 7

Vilket roligt 2018- tack för det! 8 Vilket roligt 2018- tack för det! 9

Vi har även fått äran at förgylla två av H&M Homes nya butiker i Paris, Galleri La Fayette samt i Forum Les Halles, Paris. Salut France!

Vilket roligt 2018- tack för det! 10

Vilket roligt 2018- tack för det! 11

Vilket roligt 2018- tack för det! 12
Ett hem á Paris
Vilket roligt 2018- tack för det! 13
Ett hem i Stockholm

Vilket roligt 2018- tack för det! 14

Denna våning stylades och såldes av Historiska Hem. Döm av vår förvåning när vi några månader senare, bär in en soffgrupp till exakt samma lägenhet. Och vår leverans får också blir ett inslag i kundens inflyttningsfest. Bra att vara fler när vi kommer. Det är som ni vet solid ek, gjutjärn och stål i våra produkter.

Våra partners i Norge och Danmark har fått göra flertalet roliga projekt med våra produkter och under våren adderade vi Holland och Frozen Fountain, Amsterdam, som återförsäljare av utvalda District produkter.

Vilket roligt 2018- tack för det! 15
New destination by Kontorrama, Norway
Vilket roligt 2018- tack för det! 16
Frozen Fountain, Amsterdam, Nederländerna
Vilket roligt 2018- tack för det! 17
Project by Uniqeroom, Copenhagen
Vilket roligt 2018- tack för det! 18
Torpedverkstaden, Skeppsholmen, Stockholm
Vilket roligt 2018- tack för det! 19
450 Gradi, Lidingö, Stockholm

Det är väldigt roligt att driva företag med make Jörgen. Vi är ju ett väldigt litet bolag och kan i och med det kontrollera både kassa 1 samt kundtjänst på bekvämt kramavstånd. 2018 lanserade vi en ny hemsida där man nu också kan köpa våra produkter online. Ganska slutkörd som projektledare blev jag glad över vår första chattförfrågan via webben. Men bakom de detaljerade frågorna om vårt Pingisbord och dess kapacitet dolde sig ingen annan än Mr Dunke. När jag förstod det föreställde jag mig honom huvudlös. Man får göra så emellanåt.

Vilket roligt 2018- tack för det! 20

Sedan är det bra när huvudet snabbt är på plats igen. För han är väldigt flink på att montera pingisbord den där                            Mr Dunke. Här på AMF:s huvudkontor i Stockholm.

Vilket roligt 2018- tack för det! 21

Vilket roligt 2018- tack för det! 22
Reklaminspelning, GANT, Stockholm

Närvaron i NK Passagen har förpliktigat. Vi har varit på plats i runda svängar 340 av årets 365 dagar. För att få träffa våra vänner har vi anordnat musikspelningar. Det har varit uppskattade framträdanden som spridit sig i stan. Och butiken har fyllts till bredden flertalet gånger. Det går ju till viss del med automatik ju mer man låter såklart.

Vilket roligt 2018- tack för det! 23

Vilket roligt 2018- tack för det! 24
Per- Erik Hallin gästar Dunke
Vilket roligt 2018- tack för det! 25
Miranda Holgersson med Best of the West gästar Dunke

Året som vi nu kliver in i alldeles snart kommer att bli händelserik. En etablering i Sverige ska bli två.

En sann old school version. Hej vackra Skåne!

Vilket roligt 2018- tack för det! 26

Tack familj, kunder och vänner för att ni tror på oss och det vi gör. Och Gott nytt år till er alla!